Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubelbeurs Brussel breidt uit met woonaccessoires

De Meubelbeurs Brussel voegt met de eerstvolgende editie in november een nieuw segment toe onder de naam Boutique. Woonaccessoires worden een integraal onderdeel van de beurs.

De meeste meubelzaken verkopen woonaccessoires of hebben zelfs een aparte afdeling daarvoor. Aan de andere kant zijn er ook decoratiezaken die meubelen verkopen. Met dit gegeven in het achterhoofd introduceert Meubelbeurs Brussel onder de naam Boutique een segment voor exposanten met woonaccessoires en decoratie. Deze worden gegroepeerd in hal 1. Iedere stijl is mogelijk; 'design, Scandinavisch, landelijk, chique of frivool, het kan allemaal', zo laat de beursorganisatie weten. Het nieuwe beursonderdeel krijgt een eigen aankleding en bar.

Speciale aanbieding
Voor de eerste twee edities rekent de beursorganisatie een speciale prijs. Voor dit jaar is het 60% van de normale prijs, voor 2019 geldt een tarief van 80%. Het is mogelijk om een kant en klare standaard stand te laten bouwen tegen een 'aantrekkelijke prijs'. Deze condities geleden tot 15 juli. Hier meer informatie over dit aanbod.
De Meubelbeurs Brussel wordt gehouden van 4 tot en met 7 november 2018.

Meer informatie: www.meubelbeurs.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten