Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Hollywoodsterren in de rij voor matrassen start up

Leonardo DiCaprio is een van de investeerders in de Amerikaanse start up Casper. Casper levert online matrassen die opgerold in een doos thuis worden bezorgd. De keus is beperkt: er is slechts 1 type leverbaar in 1 formaat.
 


In de Verenigde Staten is Casper een hype. In april begon het bedrijf Casper Sleep Inc. als start up en investeerders hapten meteen toe. Acteur Ashton Kutcher en een paar andere beroemde sterren staken geld in het bedrijf en ook Leonardo di Caprio gelooft er wel in. In een recente, tweede investeringsronde werd 55 miljoen dollar opgehaald om het bedrijf verder uit te rollen. Volgens ‘ingewijden’ is het in New York gevestigde bedrijf inmiddels 555 miljoen dollar waard waardoor de gretigheid van andere investeerders verder wordt aangewakkerd.

One fits all
Casper levert matrassen in de maat one fits all, ofwel een matras die voor iedereen geschikt is, ongeacht gewicht, lengte of specifieke slaapvoorkeuren.  De matras meet 152 x 203 cm (Amerikaanse maten), is gemaakt van traagschuim met een toplaag van latex en kost 850 dollar. De matras wordt stevig opgerold in een doos verpakt en is alleen online verkrijgbaar. Volgens de bedenkers van het concept is het ‘de beste matras’ die er bestaat. De levertijd voor Amerika en Canada is tussen de een en vijf dagen. Voor New York City kun je gebruik maken van een fietskoeriersdienst. Dan wordt de matras (bed in a box) binnen een uur bezorgd.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten