Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

CBW-Mitex heet voortaan Inretail

Brancheorganisatie CBW-Mitex heet met ingang van vandaag INretail. INretail vertegenwoordigt een kleine 17.000 winkels die zijn gespecialiseerd in mode, sport, schoenen en 'wonen'.

Volgens een hedenochtend verspreid persbericht is INretail ‘een naam die direct duidelijk maakt dat er een enorme kracht zit in retail- ondernemerschap. Wie de belangrijkste club voor retailers in de non-food wil zijn en blijven, moet een naam dragen die daarbij past en die kan meegroeien.’ De brancheorganisatie vertegenwoordigt de belangen van retailers in wonen, mode, schoenen, sport en tegenwoordig ook het tuin- en buitensegment. Gezamenlijk gaat het om 17.000 winkels.

Nieuwe huisstijl
Al sinds de fusie van de CBW en Mitex in 2009 tot CBW-Mitex is door het bestuur gesproken over een andere naam. Nu is het dus zover. Geel en zwart zijn de nieuwe huiskleuren die prominent aanwezig zijn op de nieuwe site. Wie op Google CBW-Mitex intikt of CBW wordt direct verwezen naar de nieuwe site. Ook is er een nieuw algemeen telefoonnummer: 088-9730600. Opvallend is dat het mailadres nog gebruik maakt van de oude namen, namelijk info@cbwmitex.nl. 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten