Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Meubels van draadstaal voor binnen en voor buiten

De Wire collectie van de Belgische fabrikant Joli is zowel geschikt voor binnen- als voor buitengebruik. De collectie is te zien op de Meubelbeurs Brussel die gisteren begon.


De Wire collectie bestaat uit diverse stoelen en tafels en kenmerkt zich door het gebruik van rvs draden. Er is een eet- en salontafel die beide verkrijgbaar zijn met een rond of ovalen tafelblad en in verschillende afmetingen. Het blad kan worden uitgevoerd in glas, hout of verschillende varianten keramiek. Het stalen onderstel kan in diverse kleuren worden geleverd.Gat in rugleuning
Bij de zitmeubelen is de variatie nog groter. Een eettafelstoel, een barkruk, een poef, een lage stoel en een lounger met een bijzonder 'gat' in de rugleuning. Alle modellen kunnen worden uitgevoerd met (dunne)  kussens in stof of leer. De kussens zijn snel te plaatsen en te verwijderen. Opvallend: het rugkussen van de lounger heeft ook een gat dat dus ook in gestoffeerde uitvoering zichtbaar blijft. Volgens ontwerper Matthias De Ferm is deze bank bruikbaar als lounger en als daybed, je kunt er dus ook languit op liggen.


Meubelbeurs Brussel
Fabrikant Joli ontving voor deze collectie een German Design Award. Diverse modellen van de collectie zijn te zien op de Meubelbeurs Brussel die gisteren begon. De beurs loopt tot en met 7 november.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten