Over ons

Yataz is het online platform waar professionals in de woonbranche nieuws vinden, diensten kunnen afnemen en andere relevante informatie kunnen oppikken.

Yataz richt zich op retailers, fabrikanten, importeurs, groothandelaren, binnenhuisarchitecten, stylisten  en aanverwante instellingen, organisaties en personen.

Yataz begon in 2007 als tweemaandelijks blad. Voorjaar 2012 werd het blad uit de markt genomen en sinds die tijd is www.yataz.nl een online platform voor professionals in de woonbranche.

Waar komt de naam YATAZ vandaan?

In 2006 was ik op zoek naar een naam voor een nieuw op te richten blad. Dat viel niet mee. Moest de titel van het blad verwijzen naar de inhoud of mocht het een fantasienaam worden? Mijn jongste dochter Yola (toen 9  jaar) bracht uitkomst. In november 2006 zag ze op de huiskamertafel de alvast gekochte chocoladeletters liggen want Sinterklaas was in aantocht. De naam YATAZ werd een familiale aangelegenheid want met wat heen een weer schuiven van de chocoladeletters kwam ze tot het volgende resultaat.
Yola (de jongste dochter)
Amber (de tweede dochter)
Tally (de oudste dochter)
Aribert (mijn eigen naam)

En die Z? Dat is de laatste letter van het alfabet. Dus die werd er achteraan geplakt. Het resultaat: YATAZ

Aribert Guiking

Add to Facebook Tweet This