Nieuws & blog

WK voetbal in de woonbranche (4)

Met name leveranciers en winkeliers in het ‘slaapsegment’ houden zich bezig met acties rond het WK voetbal. Daarbij gaat het niet alleen om dekbedovertrekken, maar hele boxsprings.

Morgen (vrijdag 13 juni) speelt Nederland de eerste wedstrijd en pikken wij nog even wat oranje acties en artikelen mee, variërend van een pot verf tot een tweepersoons boxspring.
BN Wallcoverings presenteert oranje behang met een brullende leeuw. ‘Scoor nu dit gave behang van onze No Limits site!’, knettert het bedrijf van het scherm. De No Limits collectie bestaat uit digitaal fotobehang en impliceert dat je ook je eigen foto kunt opsturen waarna er behang van wordt gemaakt.

Bed met echt doel
Beddenmaker Frieschen uit Wolvega levert tijdens het WK in dien gewenst alle boxsprings en waterbedden in oranje stof. Een heel apart model is een eenpersoons bed waarbij de bekleding bestaat uit ‘gras’ en waarbij om het hoofdeinde een echt doel is gebouwd van steigerpijp. Menige jongen (of meisje) kan op dit bed liggen dromen van een toekomst als profvoetballer.

Facebookactie
Winkelier Bosch Bedding, met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam,  roept consumenten op om hun Facebookpagina te sharen en te liken. Wie dat doet, maakt kans op een boxspring die 16 juni wordt verloot. Meteen een opmerking: wie niet wint, krijgt 2 weken later weer een kans op een dergelijk bed want Bosch Bedding houdt constant acties om de Facebookpagina meer bekendheid te geven.

Oranje Christusbeeld
Dimago is het eigen merk van de formele Verf & Wand. Ook deze formule wil de Facebookpagina promoten en heeft een prijsvraag waarmee je 5 liter oranje muurverf kunt winnen. De vraag is: hoeveel liter verf is er nodig om het grote Christusbeeld bij Rio de Janeiro volledig in de verf te zetten? Dat wordt puzzelen hoeveel vierkante meters dat zijn. Hopelijk gaat niet een overenthousiaste Nederlandse voetbalsupporter hier echt werk van maken.

Eigen elftal
Nasmaak.com is een webwinkel die gevestigd is in Heerenveen en de Friezen stelden afgelopen dagen hun eigen elftal samen, bestaande uit 11 stoelen. De selectie is dag voor dag opgebouwd en inmiddels bijna compleet, de laatste ‘speler’ wordt morgen bekend gemaakt. Nasmaak.com kiest voor een 3-4-3 systeem, zo blijkt. Wie wel wat ziet in zo’n oranje stoel moet afwachten wanneer deze wordt geleverd. Er wordt op de site gesproken ‘van 7 tot 14 werkdagen’, ‘van 2 werkdagen tot 8 weken’ en uiteindelijk worden ‘de meeste producten binnen 7 dagen’ afgeleverd, zo melde de site. Dat is niet echt duidelijk.

<< Ga terug naar de vorige pagina

Add to Facebook Tweet This