Nieuws & blog

Lego XXL voor jong en oud

Wie kent ze niet, legosteentjes. Ze zijn er nu ook in grootformaat en dan krijgen ze ineens een andere functie. Je zou kunnen zeggen dat Lego daarmee echt voor jong en oud is.

Sinterklaas is gearriveerd en de komende weken gaat hij groots inkopen. Daaronder zal ongetwijfeld ook Lego zitten want de vermaarde steentjes zijn nog steeds populair. Het lifestylemerk Room Copenhagen transformeert een aantal legoproducten in XXL-formaat en geeft ze daarmee een nieuwe functie. Zo wordt een kleine standaard legosteen een opbergdoos en groeit een iets groter exemplaar uit tot minikastje met twee laadjes.

Pasteltinten
De legostenen in grootformaat zijn er in de typische primaire kleuren rood, geel en blauw en zijn leuk voor de kinderen om iets in te doen, bijvoorbeeld…eh… legosteentjes. Die grote jongens zien er ineens anders uit als ze een pasteltint krijgen. Dan blijken het ineens functionele gadgets voor volwassenen te kunnen worden. Naast de ’gewone’ stenen is er ook een hoofd in grootformaat dat kan dienen als opbergpot wanneer je de schedel licht. Andere producten zijn onder meer verschillende thermosflessen (afgeleid van een heel dun steentje) en lunchboxen die een uitvergroting zijn van een in tweeën gesplitste legosteen, in dit geval met handvat.

Meer informatie: www.roomcopenhagen.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

Add to Facebook Tweet This