Nieuws & blog

Houtindustrie Schijndel bekroond tot Topleverancier

Vloerenfabrikant Houtindustrie Schijndel heeft bij de jaarlijkse wedstrijd Houtwereld Topleverancier de titel Beste Houten Vloerenleverancier 2017-2018 gewonnen.


Personeel van Houitindustrie Schijndel met de prijs.

De vloerenfabrikant werd met overmacht winnaar n de categorie Beste Houten Vloerenleverancier. Klanten roemen de kwaliteit, de keuzemogelijkheden in het assortiment, de schoonheid, de uitstraling, de vele maten en kleuren, de afwerking en de service, zo stelt de jury van de wedstrijd. Houtindustrie Schijndel uit het Brabantse Schijndel won met overmacht (59,3% van de stemmen) in de categorie Beste Houten Vloerenleverancier.

Breed aanbod
Het bedrijf is actief in het in het opslaan, drogen, schaven, profileren, kops bewerken, afkorten, lakken, verpakken en transporteren van hout. Eigen merken zijn Origineel Chapel Parket en AvanceFloors die wereldwijd worden verkocht. Een specialiteit vormen massieve vloerdelen, samengestelde vloerdelen, tapis en ultra-brede vloerdelen. De fabrikant kan de gehele productie verzorgen, van vers gezaagd hout tot een kant-en-klaar verwerkbaar product.
In 2009 werd het bedrijf in dezelfde wedstrijd winnaar in de categorie ‘Beste Houtindustrie’.

<< Ga terug naar de vorige pagina

Add to Facebook Tweet This