Nieuws & blog

Hoezo kerststress?

Voor velen is Kerst een leuke tijd, maar ook een periode mert veel stress. Onnodig als je even nadenkt en rondkijkt. Hierbij wat producten die je gegarandeerd rust geven.

De kerstdagen zijn in aantocht en bedrijven werken zich te pletter om voor de feestdagen bepaalde zaken af te krijgen. Ondertussen piekeren consumenten zich suf wat ze nu als kerstdiner gaan presenteren en welke cadeautjes ze nog moeten kopen. Maar waarom zou je je zo druk maken, een beetje meer rust is toch niet zo moeilijk? Fuera Dentro, leverancier van tuinmeubelen, stuurt een kerstkaart die je als voorbeeld zou kunnen nemen. Je koopt een stoel (voor jezelf of voor een ander), doet er een grote strik om en klaar.

                    

Waarom weer slepen met zo'n kerstboom. In de file voor het tuincentrum staan, de boom die niet in de auto past, uitsteekt terwijl je het touw vergeten hebt om de achterklep dicht te houden en dan ook nog eens weten dat je tot ver in januari nog naalden vindt, wat een gedoe. Dat kan veel simpeler zoals een kluswebsite laat zien. Pak een ladder, klap die uit in de huiskamer en hang er wat ballen in. Snel, stevig en origineel. Mocht een plafondlamp het begeven in deze donkere dagen dan staat de trap al klaar.

Bij Fatboy zitten ze al langer in de relax-modus. De Lamzac, een opblaasbare zitzak die je desgewenst in een rugzakje meeneemt om even buitenshuis uit te buiken omdat het binnen op de bank zo saai is, is het ultieme product om dit te realiseren. Leuk om op het strand even uit proberen, maar oppassen bij winterse omstandigheden. Voor je het weet ligt er een bijdehand hert op jouw zitzak/bank in plaats van in de pan.

Je kunt natuurlijk ook bewust de dieren een handje helpen. Studio Carmela Bogman maakt ijsjes voor vogels. Deze 'Desserts for Birds' bestaan uit verschillende soorten zaden en zijn zodoende een delicatesse voor verschillende soorten vogels. Terwijl jij je vergrijpt aan een lekkere hertenbiefstuk gevolgd door ijstaart hoef je je niet druk te maken over het gevogelte buitenshuis; ook zij kunnen genieten van lekker eten. Grappige bijkomstigheid: als het ijsje volledig is 'opgelikt' komt er een metalen ijsstokje tevoorschijn in de vorm van een roodborstje, koolmeesje of halsbandparkietje. 

<< Ga terug naar de vorige pagina

Add to Facebook Tweet This