Nieuws & blog

Hans ter Hart directeur Leoxx en Prints van Oranje

Per 1 november wordt Hans ter Hart directeur van Leoxx en Prints van Oranje. Ter Hart komt van pvc-vloerenfabrikant Amtico. Hij is de opvolger van Marc Treu.

Ter Hart is momenteel werkzaam bij vloerenfabrikant Amtico International GmbH, waar hij verantwoordelijk is voor de Nederlandse en Belgische projectmarkt. Daarvoor werkte hij bij tapijttegelfabrikant Interface. Hij neemt de functie over van Rolf van Woerkom die sinds begin dit jaar op interim basis als directeur fungeerde nadat directeur Marc Treu besloot om zich terug te trekken.

Distributie Amtico
Leoxx wordt met de indiensttreding van Hans ter Hart per 1 november ook exclusief distributeur van Amtico producten (LVT en tapijttegels). Ook zal het alle verkoopactiviteiten voor Amtico verzorgen voor de Nederlandse en Belgische markt.

Eigenzinnig en innovatief
Leoxx noemt zichzelf 'een eigenzinnige onderneming in innovatieve projectvloeren' en richt zich op architecten, interieurontwerpers en projectinrichters. Het bedrijf levert naast (geweven) tapijt, tapijttegels, vinyl, gietvloeren en karpetten ook akoestische wand- en plafondpanelen en room dividers. Via het merk Prints van Oranje biedt Leoxx custom made printmogelijkheden op voor vloer, wand, plafond en raambekleding.

<< Ga terug naar de vorige pagina

Add to Facebook Tweet This