Nieuws & blog

Graham & Brown lanceert visualisatie app

Met de visualisatie app van behangproducent Graham & Brown kun je zien hoe een ruimte er uit zou kunnen zien met een bepaald patroon op de muur. Ook kun je het virtuele resultaat vanuit verschillende hoeken bekijken.

Met de app wil Graham & Brown mensen tegemoet komen die het lastig vinden om in te schatten hoe een bepaald behang op de muur er zou kunnen uitzien. 'Inspiratie is te vinden in zowel de omgeving als online en in tijdschriften, maar voor de meesten ligt de uitdaging in het inschatten van het resultaat in hun eigen huis. Deze app helpt hierbij', zegt Alan Kemp, hoofd Brand Marketing bij Graham & Brown.

Gedurfdere keuzes
Met behulp van de app kun je op het beeldscherm van de smartphone zien hoe een ruimte eruitziet met een gekozen behang. Ook kun je je in de kamer bewegen om het ontwerp vanuit iedere hoek te bekijken met verschillende lichtbronnen. Inzoomen voor een close-up is ook mogelijk.
Volgens de behangproducent blijkt uit tests dat mensen veel gedurfdere keuzes maakten omdat ze precies zagen hoe het resultaat eruit zou komen te zien.

Downloaden
Voor de app wordt gebruik gemaakt van de nieuwste augmented reality-technologie die in een iPhone/iPad is ingebouwd en de camera gebruikt om de afgewerkte muur in realtime te tonen. De app is gratis beschikbaar in de Apple App Store. Later dit jaar komt een Android-versie van de app ter beschikking.

<< Ga terug naar de vorige pagina

Add to Facebook Tweet This