Nieuws & blog

Altijd bloemen in huis

Met een bloemstilleven aan de muur heb je altijd bloemen in huis. Als je het kunt omkeren omdat het aan twee zijden is bedrukt, kun je het aanpassen aan het seizoen. Of je stemming.

De wanddecoratie van IXXI bestaat uit vierkante bedrukte kunststof kaarten die aan elkaar worden verbinden met koppelkruisjes en zo een geheel vormen. Door de kaarten tweezijdig te bedrukken krijg je een  twee-in-een systeem. De bestsellers 'Bloemstilleven in Glazen Vaas' en 'Boeket bloemen' zijn nu gecombineerd verkrijgbaar waardoor je altijd een bos bloemen in huis hebt. Beide afbeeldingen zijn fotografische replica's van originele schilderijen uit het Rijksmuseum. Formaat als geheel: 100 x 140 cm.

Onherkenbaar-herkenbaar
Naast de stillevens van schilderijen uit het Rijksmuseum heeft IXXI ook afbeeldingen van Van Gogh, Mondriaan en Vermeer. Bijzonder zijn de afbeeldingen waarbij schilderijen worden teruggebracht tot grote pixels waardoor ze onherkenbaar-herkenbaar worden.

Behalve schilderijen zijn er ook afbeeldingen van Disney figuren, beroemde (en minder beroemde) foto's en het is ook mogelijke eigen gemaakte foto's te uploaden en om te laten zetten in een flexibel wandsysteem.

Meer informatie: www.ixxiyourworld.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

Add to Facebook Tweet This